POZOR! Bistro Na Louži prochází rekonstrukcí

POZOR! Bistro Na Louži prochází rekonstrukcí
POZOR! Bistro Na Louži prochází rekonstrukcí

Pokud máte v Praze chvilku čas, pak byste se jednoznačně měli zastavit v nějaké z pražských kaváren. Praha je opravdu plná krásných, po designové stránce dokonalých, kaváren, které stojí rozhodně za navštívení. Škoda jenom, že je takových kaváren tolik, že je nestihneme snad nikdy všechny projít. Každý má však svého oblíbence, kterého navštěvujeme dnes a denně. Pokud vaším oblíbencem bylo oblíbené bistro Na Louži, tak bohužel budete zklamaní – aktuálně totiž prochází rekonstrukcí.

Samozřejmě takových bister je v Praze habaděj, ale bistro Na Louži mělo to své pravé kouzlo. Jedná se o bistro, které jsme v Praze našli v budově Nové radnice na Mariánském náměstí, bohužel už od začátku srpna je z důvodu rekonstrukce uzavřeno.

Jak dlouho bude bistro uzavřeno?

Pokud si myslíte, že se bude jednat o dlouhou rekonstrukci, tak se bát nemusíte – rekonstrukce by měla být zhruba tři měsíce, tedy na konci listopadu bude bistro Na Louži opět otevřeno. Tedy doufejme, vždycky se můžou ukázat nepříjemnosti, které rekonstrukci mohou opět prodloužit.

Léto bylo podle všeho tím nejlepším vhodným termínem, i když se jednalo o období, kdy je Praha plná turistů, protože je to místo vhodné pro letní dovolenou.

Je datum dokončení rekonstrukce stoprocentní?

Jak již bylo zmíněno, vše se může pokazit – rekonstrukce by měla být zhruba tři měsíce, tedy do konce listopadu maximálně, ale pokud se něco pokazí, samozřejmě se rekonstrukce může protáhnout, ale doufejme, že se tak nestane.

O znovuotevření bistra budeme rozhodně psát, proto sledujte webové stránky či webové stránky hlavního města Prahy.

Než se všechno vrátí do normálu, zkuste si zatím najít nějaké jiné oblíbené bistro, které poslouží stejně dobře, jako toto bistro Na Louži. Ovšem ať není nové bistro více oblíbené, než toto rekonstruované, ať se do bistra ještě budete chtít vrátit.