Nově vznikající byty a domy v Praze

byty a domy v Praze
byty a domy v Praze

Poohlížíte se v Praze po novém bydlení? Chcete znát lokality, ve kterých se staví? Přejete si nemovitost ihned koupit a nastěhovat se, nebo raději počkáte, až se dostaví ta vaše vysněná? S námi je pouze na vás, kterou možnost si vyberete. Společnost FINEP již přes 20 let nabízí komfortní bydlení v krásných lokalitách Prahy.

V Holešovicích vzniká rezidenční projekt v bývalém skladovém areálu Ferona

Holešovice jsou jednou z nejvíce se rozvíjejících čtvrtí v Praze. V následujících letech vyroste nový bytový komplex na místě bývalé Ferony. Bude zachován industriální charakter místa a dokonce i jedna původní budova. Výhodou této lokality bude přímá návaznost rezidenčního projektu na okolní infrastrukturu a občanská vybavenost na nejvyšší úrovni.

Další stavbou je rezidenční projekt Harfa Park, který se nachází na území Prahy 9 – Nové Vysočany a je ohraničen ulicemi Poděbradská, Podkovářská, Pod Harfou a Kabešova. I zde bude k dispozici široká nabídka obchodů a služeb, které vznikly již dříve. 5 min jízdy autem se nachází Nákupní Galerie Fénix s nabídkou dalších obchodů a také s vlastním vstupem do metra.

byty a domy v Praze

Bydlení ve Štěrboholech, Britské čtvrti ve Stodůlkách nebo na Proseku

K dalším lokalitám, kde se staví domy v Praze, patří bytový projekt Malý háj, jež se nachází v příjemné lokalitě na rozhraní Štěrbohol a Dolních Měcholup. Jedná se o kombinaci kvalitního bydlení za rozumnou cenu, v blízkosti přírody s dobrou dostupností do centra.

Pak zde máme jeden tip pro milovníky Prahy 5. Rezidenční bydlení v rámci Britské čtvrti ve Stodůlkách. Jedná se o mimořádně úspěšný developerský projekt v Praze, kdy v minulosti většina bytů byla vyprodána, ještě před dokončením výstavby.

byty a domy v Praze

Zajímavé bydlení se připravuje také na Proseku na Praze 9, jež je v docházkové vzdálenosti od stanice metra C – Střížkov.

Zůstaňme ještě chvíli na Praze 5

Kaskády Barrandov najdete na samém okraji Barrandova v bezprostřední blízkosti Prokopského údolí. První etapa projektu byla dokončena již v roce 2002 a další etapy na ni plynule navazují.

Posledním tipem na prodej bytů v Praze je rezidenční projekt Hostivař – Nad Přehradou, na Praze 5. Najdete ho v klidné lokalitě na rozhraní Horních Měcholup a Hostivaře, přímo u lesoparku u Hostivařské přehrady. Do těchto bytů se můžete ihned nastěhovat.

prodej bytů v Praze

Ať se rozhodnete pro bydlení v Holešovicích v „bývalé Feroně“, v rezidenčním projektu Harfa Park, v Britské čtvrti nebo Kaskádách Barrandov je důležité vědět, že investujete do své budoucnosti.