Fanoušci West Hamu zaplavili Prahu

fanoušci west ham v praze

Ve středu naplnili Prahu fanoušci fotbalu, především anglického West Hamu a italské Fiorentiny, kteří ten večer fandili svým týmům ve finále Evropské konferenční ligy. Ti, kteří nevěděli, že fotbal probíhá, se museli nejspíš velmi divit, protože fanoušci West Hamu v rudých dresech doslova zaplavili Prahu. Kdo pohár nakonec získal?

West Ham měl u fanoušků převahu

V Praze už jste od rána mohli vidět vínové dresy anglického West Hamu, jehož fanoušci přijeli fandit nejen přímo na stadion Eden, kde se jich dostal jen zlomek, ale i do fanzóny na Letné a na holešovické nádraží. Podporovatelů italské Fiorentiny se také pár našlo, ale anglický klub měl rozhodně mnohem větší podporu, která se nakonec vyplatila!

Krátce po 23 hodině totiž opravdu West Ham United vyhrál 2:1 a pohár získal.

Přečtěte si také: Používejte SPF, i když je zataženo

Podpora přijela i přímo z Anglie

Fanoušci se nejdříve shromáždili přímo v centru na Staroměstském náměstí. Dokonce přímo pod orlojem zpívali chorály na počest klubu. Nejvíce lidí ve vínových dresech bylo na Letné, na které se nacházela speciální fanzóna a zápas se zde živě promítal. Fanoušků zde bylo dokonce několik tisíc! A nepřijeli pouze z Česka, ale i ze světa, především z Anglie samozřejmě.

Přečtěte si také: Vyměňte korporát za vlastní podnikání!

Tak velké fanouškovské zázemí Praha dlouho nezažila a byli z toho překvapeni nejen účastníci, ale i obyvatelé Prahy a turisti.