Krejčířova vila je opět na prodej!

vila radovana krejčíře

Veliká vila Radovana Krejčíře, která se nachází v pražských Černošicích, prošla rozsáhlou rekonstrukcí. Aktuálně je ale znovu na prodej, alespoň ji tedy najdete na serveru sreality.cz. Vila byla přitom už v roce 2021 vydražena za 21,38 milionu korun. Jak to tedy se sídlem odsouzeného Krejčíře bude?

Velké a rozsáhlé sílo

Vila Radovana Krejčíře prošla v nedávné době rozsáhlou rekonstrukcí, jejíž cena vystoupala na 55 milionů korun. Na domě byla kompletně vyměněna celá střech, opravená fasáda a také byl zde instalován výtah. Samozřejmě se rekonstrukce nevyhnula ani venkovním prostorům, takže zde vyrostli nový plot, trávník i další prvky. Venku najdete několik garáží, ale i kurty!

Z 300 milionů na 21

Už při výstavbě Krejčířova sídla vyšel projekt na odhadovaných 300 až 400 milionů, a díky rekonstrukcím tato hodnota stále roste. V roce 2021 byla vila přitom vydražena za pouhých 21,38 milionu korun, a to z toho důvodu, že byla velmi rozsáhle poškozená požárem z roku 2019.

Přečtěte si také: Pečovatelky jsou žádané nejen v Praze. Je jich velký nedostatek

Krejčíř je stále v JAR

Odsouzený Radovan Krejčíř žije od roku 2007 v Jihoafrické republice, kde byl odsouzen za pokus o vraždu, únos a pokus o útěk. Dokonce se pokusil zavraždit policistu i právního konzultanta.

Aktuálně si vilu můžete opět koupit na srealitách.