Noc divadel už klepe na dveře!

Noc divadel už klepe na dveře
Noc divadel už klepe na dveře

V poslední době se divadla stala hodně oblíbená. Nemůžeme se čemu divit, lidi už asi omrzelo sledovat neustále ty samé televizní seriály, které chodí stále a stále dokola. Divadlo je příjemná kulturní zábava, která nás obohatí a která v nás zanechá zvláštní pocity. Pokud i vy milujete divadlo, pak byste letos neměli propásnout Noc divadel, která se už popáté bude konat v našem hlavním městě.

Tato akce probíhá už od roku 2013 a je velice oblíbenou. Letos spadá na 18. listopad, během jehož noci vám bude představeno zhruba třicet souborů. Každý ze souborů si pro diváky chystá zajímavý program, který vás určitě překvapí. A jak už název vypovídá, jedná se o večerní a noční představení, tak se během dne pěkně vyspěte, ať během této divadelní noci neusnete.

Letos noc divadel zhlédnete za padesát korun, což je naprosto skvělé. Od čtyř hodin odpoledne nabízí program Švandovo divadlo až do půlnoci, vystoupí i Divadlo Spektákl nebo Herecké studio. Během noci se ukáže i Divadlo pod Palmovkou, které má nachystaný už tradiční noční program s prohlídkou divadla.